Een domein kunt u met de volgende stappen opzeggen.

Klantportaal:

https://mijn.trans-ix.hosting/klantenpaneel/

https://mijn.happyhosting.nl/klantenpaneel/

Nadat u inlogd bent in het klantenpaneel, klikt u op Domeinnaam.

Zodra u in het domein overzicht bent selecteert u het domein dat u wilt opzeggen (A).
Nadat u het domein heeft geselecteerd die u wilt opzeggen drukt u rechts bovenin op Dienst opzeggen (B).

Nadat u op deze knop heeft gedrukt zal een scherm omhoog springen hierin vult u de gevraagde informatie in.

Zodra u op opzeggen gedrukt heeft krijgt u een bevestiging dat de opzegging in behandeling is genomen.

Nadat de looptijd is verlopen zal het domein ook opgeheven worden.

Indien u een hostingpakket heeft moet u niet vergeten om deze ook op te zeggen. Instructies hierover kunt u vinden door de onderstaande link te volgen.

http://support.happyhosting.nl/support/solutions/articles/4000077453-hoe-zeg-ik-mijn-hostingpakket-op-