Met de volgende stappen kunt u de verhuiscode (EPP code) opvragen via het klantenpaneel.

Let er op dat u de dienst opgezegd na het opvragen van de verhuiscode

Klantportaal:

https://mijn.trans-ix.hosting/klantenpaneel/

https://mijn.happyhosting.nl/klantenpaneel/

Nadat u inlogt bent in het klantenpaneel, klikt u op 'Domeinnaam'.

In het domeinnamen scherm kunt u de autorisatiecode opvragen (A)
Wilt u de autorisatiecode van een ander domein opvragen selecteer dan eerst het domein (B)

Als u op autorisatiecode opvragen geklikt heeft komt er een groen scherm met daarin de autorisatiecode. Deze code kunt u gebruiken om uw domein te verhuizen naar een andere provider.

Vergeet niet om uw aanvullende diensten en pakketten bij ons op te zeggen.
Anders zou er wellicht alsnog een factuur voor kunnen worden verzonden.

Krijgt u een foutmelding bij het opvragen van de autorisatiecode dan verzoek ik u om contact met ons op te nemen.

Autorisatiecode opvragen knop ontbreekt?

Het kan zijn dat de knop autorisatiecode opvragen ontbreekt, dit heeft te maken met openstaande facturen. Deze moeten eerst worden voldaan.