Het inloggen bij het klantenpaneel gebeurt als volgt:

Heeft u geen gegevens van het klantenpaneel dan kunnen wij deze toesturen per e-mail, deze e-mail zal verstuurd worden naar het e-mail adres dat gekoppeld is aan de debiteur.

Open de website: https://mijn.trans-ix.hosting/klantenpaneel/inloggen

https://mijn.happyhosting.nl/klantenpaneel/inloggen

Vul uw inloggegevens in
A: Gebruiksnaam
B: Wachtwoord
C: Druk op inloggen om door te gaan

Als u op Inloggen gedrukt heeft dan komt u op de pagina zoals hieronder te zien is en bent u succesvol ingelogd

In dit scherm kunt u:
  • Overzicht van uw diensten bekijken
  • Nieuwe dienst bestellen
  • Domeinen bekijken en beheren
  • Webhosting bekijken en beheren
  • Facturen inzien
  • Contact gegevens bekijken en aanpassen