Op elke DirectAdmin omgeving kan per domeinnaam voor twee verschillende PHP versies worden gekozen.

U kunt inloggen in uw DirectAdmin hostingpakket door uw domeinnaam in te vullen in uw browser met de toevoeging :2222 en daarna op Enter te drukken.

Bijvoorbeeld als volgt:

U krijgt nu een inlogscherm waar u kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wanneer u bent ingelogd in DirectAdmin, klikt u op ‘Domain Setup’.

Klik vervolgens op de desbetreffende domeinnaam waarvan u de PHP versie wilt wijzigen.

U kunt nu onderaan de pagina de PHP versie wijzigen.

Selecteer de gewenste versie en klik op ‘Save’.

Let op! Het wijzigen van de PHP versie heeft maximaal 60 seconden nodig om te voltooien.