Hieronder een kleine uitleg waar je de domain pointers kan beheren.

Nadat je succesvol bent ingelogd in direct admin en je hebt het juiste domein geselecteerd dan druk je op domain pointers:

Na het klikken op domain pointers kom je in het overzicht waar alle domain pointers staan.
Je kan daar ook nieuwe domain pointers toe voegen.

Hieronder het overzicht en de opties:

1. Hier vul je de domeinnaam in wat moet verwijzen naar het domein wat er naast staat.

2. Pointer of een Alias?
    Pointer is een redirect. (URL in bezoeker's browser veranderd van welkdomein.nl naar domeintesten.nl)
    Alias is een spiegelbeeld (URL in bezoeker's browser veranderd niet, deze blijft dus welkdomein.nl)

3. Indien je een pointer of Alias wilt verwijderen dan kan je deze selecteren en verwijderen.