Wilt u een domein verhuizen naar Trans-iX of HappyHosting? Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe u een domeinnaam verhuisd.

Eerst vraagt u bij uw huidige hosting partij uw verhuiscode/autorisatiecode, dit doet u door hun te benaderen over het verhuizen van een domein

Als u bent ingelogd op het klantenpaneel kunt u daar een dienst bestellen, dit doet u door op “Nieuwe dienst bestellen” te klikken.

Daarna selecteert u Domeinnaam:

Nadat u op Domeinnaam gedrukt heeft komt u op deze pagina en daar vult u de  domeinnaam in.

Vervolgens drukt u op Controleer.

Nadat u op controleer gedrukt heeft krijgt u een overzicht van de mogelijkheden voor het domein die u wilt bestellen. Kies het domein wat u dan wilt verhuizen daar staat dan bezet

Nadat u op bestellen heeft gedrukt drukt u op de blauwe knop: Naar winkelwagen

Zodra u bij de winkelwagen bent aangekomen ziet u dit scherm

In dit scherm kunt u selecteren of u een hostingpakket bij uw domein wilt bestellen of niet. Hier vult u in het geel aangegeven hokje uw verhuiscode/autorisatiecode in.

Als u nog geen hostingpakket heeft kunt u deze bij het domein bestellen, dat doet u door een van de onderstaande hostingpakketen te selecteren.

Als u al een hostingpakket heeft kunt u deze koppelen aan het domein wat u gaat verhuizen, dat doet u door op “Ik heb al een hostingpakket bij Happy Hosting”

Als u alleen een domeinnaam wilt overzetten zonder hosting pakket kunt u klikken op “Alleen domeinnamen bestellen”

Nadat u op klantgegevens heeft gedrukt komt u op de pagina met klantgegevens, op deze pagina kunt u de bestelling voortzetten en betalen.